Немовля із садочка на Оболоні викрала жінка (відео)

11:40, 21.10.2017

Двомісячну дівчинку із будівлі дитячого садочка № 606 на столичній Оболоні викрала жінка. Відео з камер спостреження біля садочка оприлюднила група "Громадська варта Оболоні" у Facebook.

На відеозаписі видно, як батько дитини лишає візок у садочку. Згодом дівчина, яка проходить повз садочок, різко повертає і заходить всередину, потім говорить з кимось по телефону, повертається у садочок і вибігає з нього з немовлям.

На подвір'ї садочка у цей час знаходилися батьки з дітьми, які, швидше за все, не зрозуміли, що відбувається і не втрутилися.

У злочині підозрюють двох жінок 25-30 років. Поліція просить усіх свідків викрадення дитини терміново повідомити правоохоронцям все, що вони знають з цього приводу.

Як повідомляла "УМ", вчора із будівлі дитячого садочка № 606 на столичній Оболоні викрали 2-місячну дівчинку, яка була у візочку. Чоловік прийшов разом із двомісячною дитиною у садочок забрати старшу доньку. Він залишив візочок із дівчинкою під східцями на першому поверсі будівлі, а сам пішов у групу. Коли ж через кілька хвилин повернувся, виявив порожній візочок без переносної корзини.