Про толерантність і ненависть

18:55, 28.06.2018

Останні 2 тижні ознаменувалися двома яскравими за силою подіями:

 

1. Гей-парад.

 

2. Розгром циганського табору у Львові із вбивством циган.

...

Одного разу, в 14 році, в той час, коли на війні наші хлопці-захисники гинули десятками, а то і сотнями на день, у Києві вирішили провести фестиваль ЛГБТ. Десь за пів року до цього я писала статтю про те, що влада, яка рветься до свого апогею, завжди буде шукати теми для роз'єднання народу. Це технологія. Маніпуляція. Я приводила як приклад теми НАТО і мови, які традиційно актуалізуються напередодні виборів. Це було щоразу, коли комуністи та соціалісти намагалися пролізти догори.

 

Коли з’ясувалося, що ні тих, ні інших на горизонті вже немає і НАТО вже не актуальне, тому що ми воюємо не з НАТО, а з подружкою Росією, я написала, що наступною буде тема геїв. Так, вона ніколи не була наріжним каменем. Але хіба є щось неможливе для тих, хто маніпулює нашою свідомістю?

 

Чи мають право геї або лесбіянки успадковувати майно партнера, якщо вони прожили все життя разом? Ні. Не мають. За це вони і вийшли. Але навіщо, виходячи за свої юридичні права, одягатися епатажно-зухвало, як на карнавал? А для того, щоб загострити ситуацію в соціумі і створити конфлікт. Щоб збурити у моралістів ненависть до самих себе. Чому потрібна ненависть? Тому що вона була замовлена ​​владою.

...

Розгром табору ромів у Львові.

 

Скажіть, що там була інша технологія.

 

Ні. Все точнісінько так само. Цигани демонструють протест. По-іншому вони не вміють. Вони протестують соціально-епатажно. Чи всі цигани живуть в наметах? Ні. Давно. У Криму сусідами моїх батьків були цигани. Так, вони галасливі. Але ніколи ніяких проблем із ними не було. Я дружила з їхніми дітьми. Ми ходили один до одного в гості. Кілька разів уночі вони будили криками всю вулицю, коли бачили, що до нас в город лізуть злодії.

 

Цигани дуже згуртовані і зібрані.

 

У них є соціальні права? Є, на відміну від геїв. Але ці права тільки на папері. У житті цигани – вигнанці. У них немає своєї історичної батьківщини. Немає писемності. Але є традиції. Здебільшого вони десоціалізовані.

 

Напад на табір було сплановано? Звичайно. Чому? Тому що це треба генеральному замовнику – владі.

 

Можна ставитися толерантно до геїв із циганами? Звичайно. Чому цього немає?

 

Відповідь проста.

 

Тому що наша влада ще не все каміння розкидала.

 

Перед виборами це відбувається завжди.

 

Розділяй і володарюй.

 

Перший закон маніпуляції.

 

Толерантність треба обернути на ненависть. І черпати, черпати, черпати владу ложками.

...

 

І якщо сьогодні Грицак, розповідаючи про вбивство циган, заговорив про російський слід, то такий же російський слід треба простежити в гей-параді. А ще краще, пройтися по російському сліду стопа в стопу просто на Банкову, в АП.

 

Джерело