Здох і чорт з ним. Питання в іншому

12:56, 08.02.2017

Якщо Гіві дійсно вбили, то це і добре і погано. Добре то що тепер моторолеру не треба сумувати у пеклі на самоті. Удвох веселіше. Добра справа.

 

Чому погано? Ні, не в тому річ що краще б судити. Наші «судді» його швидше за все відпустили б. Адже жоден регіонал, жоден російський найманець, жоден керівник «беркута» за три роки війни не сів.

 

Так в чому ж погана сторона? Давайте подивимося на речі реально.

 

Лідерів російських найманців прибирає ФСБ. Для чого? Неслухняні? Да ладно... Просто ці люди уособлюють собою всі жахи війни, всі злочини бойовиків 14-15-16 років. Всі вбивства українців, тортури, гради, муки наших полонених все це пов'язується з ними.

 

Тому коли говорять про Мінськ, народ починає кричати – кому амністію, цим? Гіві, Мотороллам, Бетменам? Кого виберуть народними депутатами і суддями і міліціонерами? Цих? Гіві, Моторолл, Мозкових? Зрада! Геть, ганьба! Владу на гилляку!

 

А що тепер? А немає тепер символів вбивств і тортур. Немає не Гіві, ні моторолера ні мозгового. А Захарченко і Плотницький поїдуть. У РФ. Чи Венесуелу. І все.

 

А ці, що залишилися, адже вони типу не вбивали, а просто стояли на блокпостах. Ось їх ми і амнистируем. І будемо робити з ОРДЛО Чечню. Як Путін. З армійськими корпусами переробленими у народні міліції. І продовжувати красти мільярдами, тільки вже під крильцем Путіна. Але в вишиванці і з «жити по-новому». А замість титушок і «беркута» - «народні міліціонери» з ОРДЛО. Ну ті, що, типу, не вбивали і тепер, типу, «наші люди».

 

Я б аплодував смерті Гіві, якщо б його повісили на центральній площі Донецька за рішенням чесного ( без лапок) українського суду.

 

Я би плескав у долоні, якби його ліквідували б наші українські сили спецоперацій. Але аплодувати спецоперації ФСБ я не буду.

 

Так що обійдемося без оплесків. Здох і чорт з ним. Але ви просто подумайте над тим для чого ця смерть ФСБ. І що буде далі.

 

Хоча що буде далі, багато в чому залежить і від нас з вами. Майбутнє не визначено.

 

Давайте зробимо все для того воно було українським. Ветерани зі Штабу блокади торгівлі з окупантами чекають вас в Лисичанську і Бахмуті.

 

Слава Україні

 

Джерело

  • Закон про мобілізацію поганий і запізнілий

    Нині ми отримали не просто поганий, а ще й запізнілий закон, який не посилить мобілізацію нових захисників, але цілком може послабити мотивацію тих, хто захищає країну вже не перший рік. >>

  • Мобілізація: чотири болючих питання

    Відповідати за мобілізацію мають вмотивовані та компетентні люди. Міноборони та ТЦК нічого не роблять, чекають на добровольців та тих, кого інколи хапають у бусік. >>

  • «Руський мір» інспірує в США неомаккартизм

    На берегах Потомаку не повинні забувати, як після другої світової війни Білому дому довелося долати поширення комуністичної ідеології колишнього СРСР створенням сумнозвісної комісії сенатора-республіканця ( ! ) Джорджа Маккарті із розслідування антиамериканської діяльності. >>

  • Чому Ізраїлю на відміну від України вдається тримати увагу світу

    Позитивні лицеміри бідкаються через чергову надану США високотехнологічну допомогу Ізраїлю - і традиційно не бачать причин чому ж Ізраїлю на відміну від України вдається тримати увагу найпотужнішої держави світу. >>