Соромно, Юліє Володимирівно!

14:40, 03.12.2016
Соромно, Юліє Володимирівно!

Якби ми не зламали цю систему, ви до сих пір би сиділи, Юліє Володимировно. (Стоп-кадр з відео.)

Юлія Тимошенко, яка на каналі Савіка Шустера захищає 112 і NewsOne - одне з найбільших особистих розчарувань, які мені довелося переживати.

Я знаю, що в політиці кордонів немає, але Юлія Володимирівна і це перейшла.

112 канал, Юліє Володимирівно, влаштовував провокації проти активістів Майдану, був створений для дезінформації і наклепів.

NewsOne щоденно, 24 години на добу, переконує своїх глядачів, що всі наші зусилля по зміні країни, все протистояння з Росією - марні.

112 канал пов'язують з Захарченком, "м'ясником Майдану". NewsOne - c Азаровим, але й Мураєв з Рабиновичем - не краще. Але справа не тільки в цьому.

Справа в тому, Юліє Володимирівно, - ви повинні це знати - що будь-яка відозва Майдану за ваше звільнення - сприймалася людьми з недовірою.

Що її буквально проштовхували на мітингах Турчинов, Яценюк і Таня Чорновіл.

А люди вважали, що ви таке ж породження олігархічної системи, як Янукович.

Чи не тому, що їх переконували в цьому серед інших бродячий цирк Савіка Шустера чи телеканал "Інтер"?

Якби ми не зламали цю систему, ви до сих пір би сиділи, Юліє Володимировно.

А Шустер вів би свої програми і скакав би по пеньках з Януковичем разом з іншими пристосуванцями. І був би як сир у маслі.

Проблеми у нього виникли не до, а після Майдану. І то - вигадані проблеми. Ви це добре знаєте.

А ми - чесні журналісти - захищали вас як політичного в'язня. Кожен з нас заплатив за це. Таня Чорновіл - здоров'ям. Я - брудним цькуванням.

Ніхто з людей, яких ви захищаєте, мене не підтримав, а кілери з 112 каналу ще й приїхали до мене додому разом з "тітушками". А тепер ще й ви витерли об нас ноги.

Соромно, Юліє Володимирівно. Всьому має бути межа.

Я розумію, що пристосуванці, які давали вам ефір, коли це було їм вигідно, тепер вас не запрошують - інші часи, інші замовники.

Але я, як це і належить в справжній журналістиці, буду радий бачити вас в своєму ефірі на espreso.tv.

Бенефісу, який влаштовують вам інформаційні найманці, не обіцяю. Але завжди готовий з вами розмовляти в чесній дискусії.