На Донбасі поранено трьох захисників України

09:19, 08.06.2020
На Донбасі поранено трьох захисників України

Ворожі обстріли фіксуються і документуються. (Фото штабу ООС)

Російські окупанти 8 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі минулої доби. Три воїна Об'єднаних сил отримали поранення.

 

Як інформує «Україна молода», про це повідомляє штаб ООС в понеділок.

 

Зазначається, що бойовики обстріляли українські позиції з мінометів калібрів 120 мм і 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

 

Для відсічі та стримування збройної агресії українські воїни задіяли чергові вогневі засоби.

 

За даними розвідки, минулої доби було поранено одного окупанта. Внаслідок обстрілів з боку загарбників два воїни Об'єднаних сил отримали поранення в неділю.

 

Від початку поточної доби російські збройні формування 4 рази порушили режим припинення вогню.

 

За поточну добу  - у понеділок, внаслідок обстрілів з боку загарбників один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Його оперативно було доставлено до військово-медичного закладу. Стан здоров’я нашого захисника задовільний.

 

«Такі підступні дії ворога без відповіді не залишилися – вогнем зі штатного озброєння по позиціях окупантів українські підрозділи рішуче подавили активність противника», - додають у штабі ООС.

 

Про полеглих захисників України у минулому місяці читайте у матеріалі «України молодої»: Загиблі герої травня: пам’ятаймо про їхній подвиг.