«Пресвята погорілиця»: «Квартал» знову «пожартував» про Гонтареву

09:09, 17.12.2019
«Пресвята погорілиця»: «Квартал» знову «пожартував» про Гонтареву

«Квартал 95» вирішив знову пожартувати про колишню очільницю Нацбанку Валерію Гонтареву та присвятив їй черговий номер.


Відео з виступу опублікувала у Facebook речниця партії «Слуга народу» Юлія Палійчук.

 

«Квартал 95» вибачився за Гонтареву. Більше дивіться в новорічному випуску», — прокоментувала Палійчук.

 

На записі, опублікованому нею, актор Євген Кошовий співає коротку пісню про пожежу в будинку Гонтеревой, називаючи її «пресвятою погорілицей», а себе — «лисим глупцем".

 

«У жінки прошу пробачення, знову збудуємо дачу вам, гроші зберуть на карточку, на Дельта банку карточку. Те, що лунала пісня ця, вибачте лисого глупця во ім'я сина і батька, пресвята погорілиця», - заспівав актор Євген Кошовий.

 

Також актори передали Гонтаревій зі сцени «полум'яний привіт». Після чого Євген Кошовий, який і співав пісню, сказав, що «український політик повинен прожити своє життя так, щоб потім не соромно було дивитися в очі своїм колегам... в Лондоні».

 

Наразі відео на сторінці Юлії Палійчук вже не доступне. 

 

Як повідомляла УМ, у шоу "Вечірній квартал" комік Євген Кошовий та хор імені Верьовки висміяли підпал будинку Валерії Гонтаревої в пісні-пародії "Горіла хата". Номер спричинив хвилю обурення в соцмережах.

 
Сама Гонтарева, якій саме 20 жовтня виповнилося 55 років, коментуючи відео, заявила: "Це сором! Насміхатися над людським горем - це неможливо уявити у цивілізованому суспільстві!".
 
 
Український олігарх Ігор Коломойський заявив, що йому дуже сподобався номер студії "Кварталу 95" про підпал будинку ексголови Нацбанку Валерії Гонтаревої. 
 
 
У свою чергу міністр економіки вважає номер "Кварталу" про Гонтареву поганим знаком для інвесторів.
 
 
Після цього Коломойський вибухнув образами на адресу ексголови НБУ Валерії Гонтаревої і міністра економіки Тимофія Милованова.
 
 
Гендиректор і художній керівник хору імені Верьовки Зеновій Корінець заявив, що "піддався на вмовляння": "Мене просто переконали, і ми якось не сприйняли це всерйоз. І ми з режисером, до речі, сперечалися: що текст непристойний - як можна стібатися, якщо в людини щось згоріло?.. Я, знаєте, мабуть, до кінця не подумав. І ми потрапили в нехорошу ситуацію. Мені дуже-дуже незручно".
 
 
Своєю чергою прем’єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що радіти з пожежі в сусіда неправильно, але ми живемо в демократичній країні, де кожен має право жартувати, як йому подобається. За його словами, "президент Зеленський точно з цього не сміявся".
 
Студія «Квартал 95» заявила. що не збирається вибачатися за номер.