У Флориді прокурор розіграв судове засідання, щоб зробити пропозицію нареченій

16:16, 20.02.2019
У Флориді прокурор розіграв судове засідання, щоб зробити пропозицію нареченій

Прокурор домовився з суддею окружного суду про інсценування слухань про водіння у нетверезому стані. Роль підсудного і адвоката виконали знайомі (фото: SWNS)

У ході інсценованого судового засідання 28-річний прокурор з Флориди, США, зробив пропозицію руки і серця колишній колезі-адвокату.
 
Так, держобвинувач Брендон Дінец познайомився з ровесницею Дженніфер Леттман в 2016 році, коли обидва працювали в прокуратурі округу Палм-Біч, пише Loyer.com.ua з посиланням на пресу США.
 
Між початківцями-юристами спалахнув службовий роман. Пізніше дівчина змінила роботу і влаштувалася в невелику юрфірму, що спеціалізується на цивільному судочинстві.
 
На підготовку сюрпризу в Дінец пішло п’ять місяців. Прокурор домовився з суддею окружного суду про інсценування слухань про водіння у нетверезому стані. Роль підсудного і адвоката виконали знайомі нареченого.
 
 
Майбутню наречену Дінец умовив прийти в суд під приводом послухати і оцінити своє напутнє слово присяжним.
 
Як пізніше зізналася Леттман, це практикувалося в прокуратурі, і у неї таке прохання не викликало підозр.
 
Адвокат здогадалася про сюрприз, як тільки суддя відкрила засідання і запросила в зал 17 членів журі - воно цілком складалося з близьких родичів і друзів.
 
Побачивши майбутнього тестя і сестру, дівчина заплакала, після чого погодилася прийняти пропозицію від прокурора, що встав на одне коліно.
 
Повідомляється, що прокурор подарував нареченій каблучку з діамантом з обручки своєї бабусі.