Володимир Зеленський прокоментував скандал довкола серіалу "Слуга народу"

13:15, 14.02.2019
Володимир Зеленський прокоментував скандал довкола серіалу "Слуга народу"

(кадр з серіалу "Слуга народу")

Кандидат у президенти і головний актор серіалу "Слуга народу" Володимир Зеленський назвав шум довкола фільму маркетингом і подякував за рекламу, повідомляє УП

 

"По-перше, я вдячний. Я вражений трішки, але вдячний. Такого маркетингу Студія "Квартал 95", а саме – фільм "Слуга народу-3" ніколи б не отримав. Я не бачив ні в одному суспільстві, і ні в одній країні світу я не бачив, щоб уряд країни рекламував серіал", - заявив Зеленський.

 

Він додав, що йому "приємно, що всі стурбовані – вийде, чи не вийде" серіал.

 

"Уже всі все зробили, щоб цей фільм подивилась максимальна кількість громадян нашої країни", - сказав Володимир  Зеленський.

 

Раніше журналіст 1+1 Олександр Дубинський заявив, що чинний президент Петро Порошенко через депутата БПП та екс-голову правління КВУ Олександра Черненка, за допомогою чиновників ЦВК і Нацради з телебачення намагається не допустити в ефір серіал "Слуга Народу-3". Він також опублікував нібито переписку з аудіофайлами між нібито Черненком і нібито одним з помічників президента.

 

Олександр Черненко підтвердив, що голос на записі його, але заявив, що саме листування є "фейком", оскільки воно "змонтоване" з його розмов з різними співрозмовниками.

 

Як повідомляла УМ, КВУ закликала Володимира Зеленського оплатити "Слугу Народу 3" із виборчого фонду.

 

На думку Комітету виборців України показ відеофільму "Слуга Народу 3" під час виборчого процесу має розглядатися як передвиборна агітація на користь Володимира Зеленського і має бути оплачений із виборчого фонду кандидата.