У Смілі поліція затримала серійного ґвалтівника

18:44, 01.02.2019
У Смілі поліція затримала серійного ґвалтівника

Чоловікові оголошено про підозру (ілюстративне фото)

У місті Сміла Черкаської області поліція піймала ґвалтівника, який 30 січня напав на 50-річну жінку в районі селища Холоднянське. Затриманому чоловікові трохи більше 30 років. 
 
Як інформують у Черкаському обласному управлінні поліції, трапилося це ввечері після 18 години, коли жінка поверталася додому з роботи. На неї напав високий молодий чоловік у темному одязі.
 
Як розповідає Олег Міщенко, в.о. начальника Смілянського відділу поліції, до чергової частини від місцевої жительки надійшло повідомлення про зґвалтування. 
Вона розповіла, що невідомий чоловік напав на неї, побив, зґвалтував та заволодів мобільним телефоном.
 
"На встановлення особи гвалтівника було орієнтовано весь особовий склад відділу поліції. В результаті проведення ряду оперативних заходів нам вдалося встановити особу зловмисника, який обґрунтовано підозрюється в причетності до згвалтування. Ним виявився раніше судимий за аналогічні злочини житель міста Сміли", - зазначає Олег Міщенко.
 
За його словами, в рамках досудового розслідування стало відомо, що в той самий день затриманий намагався зґвалтувати у Смілі ще одну жінку.
 
Чоловікові оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 152 (зґвалтування) та частиною 1 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України.
 
Між тим у жителів Сміли цей випадок викликав хвилю негативних емоцій. Містом ширяться найрізноманітніші чутки з жахливими подробицями скоєного злочину.