Борислав Береза погодився на дуель через пропагандистку Скабєєву

14:52, 27.01.2019
Борислав Береза погодився на дуель через пропагандистку Скабєєву

Борислав Береза призначив час дуелі - 4 лютого, 12.00 біля Верховної ради (фото: facebook.com)

Позафракційний народний депутат Борислав Береза заявив, що чекає сенатора з Росії Ігоря Морозова, який викликав його на дуель через пропагандистку Ольгу Скабєєву, біля Верховної Ради в понеділок, 4 лютого.
 
Відповідне повідомлення з'явилося на сторінці Берези в Facebook. Зустріч нардеп призначив на 12.00.
 
"Раз цей сенатор рязанського розливу сказав "а", то нехай говорить і "б". Чекаю його 4 лютого о 12:00 біля центрального входу Верховної Ради за адресою: Київ, вулиця Михайла Грушевського, 5. А там розберемося. Може, віжками виховаю його, а може, голоблею. Ще не вирішив. У процесі розберуся", - написав Береза.
 
 
Ольга Скабєєва в ПАРЄ
 
За його словами, якщо Морозов не з'явиться на дуель, то це підтвердить, що в нього немає честі. Береза також опублікував красномовне фото, на якому в руках тримає пісочний годинник.
 
"Хоча про яку честь йдеться, коли ми говоримо про російського клоуна? Час пішов", - додав парламентарій.
 
 
Нагадаємо, після розгляду ПАРЄ резолюції про загострення в Азово-Керченській акваторії у Палаці Європи відбулося кілька інцидентів між українськими депутатами і пропагандисткою Кремля Ольгою Скабєєвою. Зокрема, за участю першого віце-спікера Ірини Геращенко, коли вона розповідала про українських в'язнів в Росії і про полонених росіян, долею яких Росія не цікавиться. Після нетривалої штовханини депутати відтіснили Скабєєву від Геращенко. Коли остання зайшла в зал, конфлікти між представницею російського ТБ та іншими депутатами продовжилися.
 
Як повідомляла "УМ", раніше з погрозами на адресу Борислава Берези, який назвав Ольгу Скабєєву шльондрою, даючи російській пропагандистці коментар, виступив глава Чечні Рамзан Кадиров.
 
24 січня на сесії ПАРЄ була прийнята резолюція, відповідно до якої з полоненими українськими моряками росія має поводитися, як із військовополоненими.