Володимир Куренной був пограбований у власній машині під Києвом

14:06, 27.01.2019
Володимир Куренной був пограбований у власній машині під Києвом

Володимир Куренной (фото: facebook.com)

Народний депутат від БПП Володимир Куренной в суботу був пограбуваний на парковці "МегаМаркету" в Ходосівці Київської області.
 
Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.
 
"Практично біля входу в "МегаМаркет" (я паркувався, щоб піти за покупками) наче з-під землі вискочив один чоловік, і блискавично, розбивши бокове скло біля пасажирського сидіння, вихопив сумку, сів у машину і на очах величезної кількості людей, включаючи, до речі, і охорону "МегаМаркету", втік", - розповів нардеп.
 
При цьому спільник грабіжника пробив ножем заднє колесо машини депутата.
 
"На превелике розчарування цих відморозків, у сумці, крім лептопа і моїх документів, нічого не було. Ну ще оправа для окулярів і телефон Нокіа 3310, а також ліки", - розповів Куренной.
 
Він також додав, що в сумці був дозвіл на пістолет, проте самого пістолета не було.
 
"Потрібно визнати, що поліція прибула дуже швидко. І буквально через якихось пару годин мені повідомили, що документи та футляр з окулярами знайдені. Злодії їх десь викинули", - додав депутат.
 
При цьому він додав, що шість років тому на цій самій парковці в нього намагалися вкрасти машину.
 
Нагадаємо, у вересні минулого року прокурор у справах Майдану Сергій Горбатюк був пограбований під час гри у футбол, а в листопаді речник Генпрокуратури Андрій Лисенко залишився без обіду, бо в нього злодії в метро поцупили бутерброди із сиром та ковбасою.