Депутат Каплін зареєстрував постанову про засудження «кабальних газових контрактів» Тимошенко

21:07, 15.01.2019
Депутат Каплін зареєстрував постанову про засудження «кабальних газових контрактів» Тимошенко

Сергій Каплін (фото: facebook.com)

Народний депутат Сергій Каплін зареєстрував постанову про "10-ті роковини підписання кабальних газових контрактів" колишніми прем’єр-міністрами України та Росії Юлією Тимошенко та Володимиром Путіним.
 
Про це він повідомив у Facebook.
 
"19 січня виповнюється рівно 10 років, як відбулося підписання кабальних газових угод між Тимошенко та Путіним! Таким чином уряд профінансував армію Росії. Економіка втратила біля 2 трильйонів гривень, зруйновано цілі галузі, почався відтік трудового капіталу за кордон, Україна втратила енергетичний суверенітет", - зазначив він.
 
Депутат підкреслив, що за результатами розгляду вимагає "засудити дії уряду Тимошенко". Він додав, що також направив звернення до Генпрокуратури України та Національного антикорупційного бюро з вимогою провести "ретельний аудит щодо втрат для економіки та простих людей".
 
"Це результат роботи "опускальщиків" тарифів в 2 рази. Наша ж команда готова реально побороти газовий геноцид над простими людьми, реально розбудувати модель, яка дозволить підвищити пенсії та зарплати, знизити ціну на газ до собівартості, тобто в 4 рази!", - написав Каплін.