ЦВК зареєструвала першого кандидата в Президенти

11:49, 05.01.2019
ЦВК зареєструвала першого кандидата в Президенти

Ігор Шевченко став першим зареєстрованим кандидатом у Президенти

Центральна виборча комісія зареєструвала першого кандидата в Президенти - очільника ГО "Успішна країна", екс-міністра екології Ігоря Шевченка.

Про це повідомляє УНІАН.

Ігор Шевченко 31 грудня 2018 року особисто подав до комісії заяву про самовисунення кандидатом на пост президента разом з документами для реєстрації на президентських виборах.

"Розглянувши зазначені документи, комісія встановила їх відповідність вимогам закону України "Про вибори президента України" та зареєструвала кандидата на пост президента України на чергових виборах президента України 31 березня 2019 року Шевченка Ігоря Анатолійовича, 1971 року народження, освіта вища, проживає в місті Києві, президента Благодійної організації "Успішна Україна", безпартійного, самовисування", - йдеться в повідомленні.

Також під час засідання комісії Ігорю Шевченку видано посвідчення кандидата на пост президента України встановленої форми.

В ЦВК повідомляють, що вже отримали документи від 6 потенційних кандидатів у Президенти, але реєструвати їх будуть після підтвердження сплати 2,5 мільйонів гривень застави.

Нагадаємо, 31 січня стартувала виборча кампанія.