В Магнітогорську вибухнула маршрутка: повідомляється про ліквідацію терористів

11:53, 02.01.2019
В Магнітогорську вибухнула маршрутка: повідомляється про ліквідацію терористів

Вибух маршрутки в Магнітогорську: влада заперечує теракт

В Магнітогорську, де 31 грудня обвалився під’їзд панельного будинку після вибуху, стався інцидент із вибухом в маршрутці та 3 загиблими. яких ЗМІ охрестили терористами із Середньої Азії.

Як повідомляє видання Znak.com з посиланням на власні джерела, обвал будинку та вибух в маршрутці, під час якого загинуло 3 особи, пов’язані.
 
За даними неназваного джерела видання, в маршрутці 1 січня їхали четверо терористів. Одному із них вдалося вижити, він почав відстрілюватися від силовиків та втік. Про інших пасажирів транспорту не повідомляється.

Зазначається, що зловмисники планували влаштувати теракт у торговому центрі. Також видання повідомляло про те, що у ймовірних терористів знайшли вибухівку - гексоген, але згодом це повідомленні із сайту видання зникло.

Водночас видання 74.ru зазначає, що влада не підтверджує, але і не спростовує причетність загиблих під час вибуху в маршрутці до вибуху і обрушення будинку в Магнітогорську.

За версією правоохоронців, у "Газелі" теж вибухнув газовий балон.

При цьому журналісти "РЕН ТВ" стверджували, що "Газель" зірвалася після того, як її обстріляли силовики.

Слідчий комітет Росії наразі не підтверджує версію теракту в Магнітогорську.

Однак, за даними 74.ru, квартиру на другому поверсі будинку над аркою, в якій нібито вибухнув газ, внаслідок чого обвалився під’їзд 10-поверхівки, орендував 30 грудня вихідець із Середньої Азії.

Наразі повідомляється про 16 загиблих в результаті вибуху в житловому будинку в Магнітогорську. Пошуки жертв продовжуються.

Нагадаємо, з-під завалів вдалося врятувати 11-місячну дитину.