Новорічне перемир’я: окупаційні війська обстріляли з гранатометів селище біля Горлівки

09:28, 29.12.2018
Новорічне перемир’я: окупаційні війська обстріляли з гранатометів селище біля Горлівки

Перемир’я на фронті тривало лічені години (фото: Anatolii Stepanov / Facebook)

Окупаційні війська не дотрималися домовленостей щодо режиму тиші на фронті, обстрілявши селище Залізне неподалік Горлівки з гранатометів за лічені години після початку режиму припинення вогню.

Про те, що російсько-окупаційні війська зірвали перемир’я, повідомляє Операція об’єднаних сил.

"Не зважаючи на проведення Новорічних та Різдвяних свят в окремих районах Донецької та Луганської областей України, відповідно до домовленостей досягнутих Трьохсторонньою контактною групою щодо введення Командуванням об'єднаних сил безстрокового режиму “ТИША” на всій лінії бойового зіткнення з російськими окупаційними військами протягом поточної доби ворог відкрив вогонь з гранатометів по позиціях Об'єднаних сил поблизу селища Залізне, що на Горлівському напрямку", - ідеться в повідомленні.

В прес-службі ООС розповіли про ситуацію на фронті протягом 28 грудня.

Із мінометів забороненого 82-мм калібру противник обстріляв українських армійців поблизу селища Новотошківське на Луганщині та Гнутове біля Маріуполя.

Також, позиції наших військ були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районах населених пунктів Болотене, Станиця Луганська на Луганському напрямку, поблизу селищ Славне, Тарамчук, Опитне, Піски на Донецькому напрямку, в районі населених пунктів Павлопіль, Гнутове, Водяне на Маріупольському напрямку.

Протягом минулої доби один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Один окупант ліквідований, двоє поранених.

Нагадаємо, попередня "Шкільне перемир’я" окупанти не витримали і 10 хвилин.