У Піщаному в багажнику покинутого авто знайшли тіло закатованого рибінспектора

17:12, 28.12.2018
У Піщаному в багажнику покинутого авто знайшли тіло закатованого рибінспектора

Правоохоронці виявили у багажнику покинутої автівки тіло чоловіка з поліетиленовим пакетом на голові (ілюстративне фото)

У центрі села Піщане Золотоніського району, на вулиці Старофортечній, місцеві жителі виявили покинутий автомобіль з тілом убитої людини.
 
"Авто круте, воно стояло там біля наших триповерхівок з самого ранку. Водія не було, але у автівці світилися фари", - розповідають "Україні молодій" у сільській раді Піщаного.
 
І додають, вже надвечір здивовані люди повідомили про це в поліцію.
 
Коли приїхали правоохоронці, вони й виявили у багажнику покинутої автівки тіло чоловіка з поліетиленовим пакетом на голові. Кажуть, що закатований є інспектором рибоохоронного патруля Києва.
 
"Село шоковане такою звісткою. Вбитий чоловік точно не виходець з нашого села. І родичів тут у нього немає", - кажуть у Піщаному.
 
Люди припускають, що автомобіль заїхав до села з траси, яка йде з Києва до Черкас, адже Піщане знаходиться обабіч того шляху. 
 
У Піщаному також кажуть, що нині у селі працює до 30 правоохоронців, вони ходили по хатах і розмовляли з місцевими жителями.
 
Як повідомили "Україні молодій" у черкаській обласній поліції, яка за фактом вбивства розпочала кримінальне провадження за ст. 115 ККУ (умисне вбивство), оперативна група
працює у Піщаному вже цілу добу.