У Мошнах на Черкащині серед зими асфальтують дорогу (фото)

14:50, 28.12.2018
У Мошнах на Черкащині серед зими асфальтують дорогу (фото)

на ремонт цієї вщент розбитої дороги Кабмін виділив 58 мільйонів гривень (фото: соцмережі)

На Черкащині у селі Мошни у ці грудневі дні асфальтували дорогу. 
 
Про це в соціальних мережах повідомив черкащанин Антон Немец і виклав фото зимового ремонту.
 
Водночас в місцевій владі пояснюють, що дорогу асфальтують за новими технологіями і надають гарантію на ремонт 10 років.
 
"Це дійсно правда, що вчора на дорогу, яка проходить через наше село, дорожники укладали бетонну суміш. І ставлюся я до цього негативно. На всіх нарадах кажу про це. На жаль, ця дорога державного значення і замовником робіт є Служба автомобільних доріг у Черкаській області, якою керує Владислав Демиденко. Тож нас заспокоюють, що це нові технології. Дають гарантію 10 років", - розповів "Україні молодій" сільський голова села Мошни Черкаського району Богдан Шкарбута.
 
 
За його словами, на ремонт цієї вщент розбитої дороги, через що обурені жителі Мошен цього року 5 разів її перекривали, вимагаючи ремонту, Кабмін виділив 58 мільйонів гривень.
 
 
До речі, одержати коментар про нові технології асфальтування в холодну пору року в прес-центрі Служби автомобільних доріг у Черкаській області не вдалося - там кинули телефонну трубку.
 
Між тим місцеві мешканці в соціальних мережах фактом асфальтування засніженої дороги обурюються і називають його "викиданням грошей на узбіччя".
 
Як повідомляла "УМ", в Умані наносять дорожню розмітку прямо у сніг.