У Черкасах двоє школярів грабували перехожих, щоб мати гроші на розваги

13:14, 12.12.2018
У Черкасах двоє школярів грабували перехожих, щоб мати гроші на розваги

Малолітні черкаські грабіжники і те, що вони видерли з рук переляканої жінки. (фото: Національна поліція)

У Черкасах двоє школярів пограбували жінку, відбравши у неї гаманця, а вкрадені гроші понесли до торгово-розважального центру.

Виявилося, що у черкаській багатоповерхівці по вулиці Юрія Іллєнка, 23 на жінку, яка поверталася з роботи, напали двоє малолітніх хлопців і вирвали у неї гаманець.

Жінка хоч і була у стресі, але спромоглася подзвонити патрульним.

«Вона повідомила, що двоє невідомих підлітків забрали у неї гаманець світлого кольору. Сказала, що там було 200 гривень, 10 доларів, 3 євро та банківські картки», – розповідає «Україні молодій» прес-секретар черкаської патрульної поліції Зоя Вовк.

І додає, коли екіпаж патрульних прибув за викликом, постраждала жінка розповіла, що грабіжникам на вигляд було близько 14 років.

Один з них, пригадала вона, був одягнений у камуфляжні штани, чорну куртку і мав темне волосся. А інший – був весь у чорному одязі.

За словами Зої Вовк, патрульні посадили жінку у своє авто й почали об’їжджати прилеглу до її багатоповерхівки територію. Також по ходу поїздки вони переглянули відео з камер магазину «Буревісник», яка, як виявилося , чітко зафіксувала малолітних нападників.

«Патрулюючи вулицю Припортову, наші хлопці помітили на парковці торгово- розважального центру двох малих, які були схожі за описом і яких впізнала сама постраждала», – розповідає прес-секретар патрульної поліції Черкащини.

Вона каже, що згодом з’ясувалося що хлопці зовсім юні – один народився у 2004 році, а його дружок – на рік пізніше.

На місце події було викликано батьків неповнолітніх. Там же, у присутності двох понятих, у кишенях хлопчаків вилучили гаманець та гроші жінки.

«Хлопців разом із батьками було доставлено до відділку та передано слідчому. Також про подію було повідомлено працівників ювінальної служби»,– підсумовує Зоя Вовк.

Нагадаємо, на Одещині розгорівся скандал через зйомки порнофільму школярами.

Я
к повідомляла "УМ", Черкаси назвали найкримінальнішим містом України.