Олександр Мороз зібрався йти в президенти на виборах-2019

12:42, 12.12.2018
Олександр Мороз зібрався йти в президенти на виборах-2019

Олександр Мороз на 112 каналі (скріншот відео)

Олександр Мороз зібрався вп’яте балотуватися в президенти України на виборах у березні 2019 року.

Як повідомляє сайт "Соціалістичної партії Олександра Мороза", висунули Олександра Мороза в президенти на політраді партії.

"Усі члени партії одноголосно підтримали рішення рекомендувати з’їзду партії висунути Олександра Мороза кандидатом у Президенти України", - ідеться в повідомленні.

При цьому зазначається, що це рішення мають затвердити на з’їзді партії, який відбудеться 12 грудня.

"З'їзд буде 12-го числа, 13-го я готовий відповісти на це запитання. Я налаштований змінити систему влади, тому що це ключове питання сьогодні в Україні. Я звернуся до людей. Якщо підтримають, то піду", - заявив Олександр Мороз в ефірі 112 каналу.

Водночас в "Соціалістичній партії Олександра Мороза" наголошують, що їх лідер - єдина кандидатура від соціалістів України.

"Крім того, це єдина кандидатура, що буде висунута від соціалістів України, оскільки на засіданні прийнято рішення про спільну співпрацю на політичній арені з Соціалістичною партією (голова М.І.Садовий), окрім самозванців, які рейдерськи присвоїли собі це звання", - ідеться в повідомленні, у якому ймовірно натякають на бажання Іллі Киви, який очолює "Соціалістичну партію" поборотися за крісло голови держави.

Нагадаємо, політична кар’єра 74-річного Олександра Мороза стрімко почала занепадати після того, як він у 2006 році він зрадив попередні домовленості із "Нашою Україною" та "Блоком Юлії Тимошенко" і став головю Верховної Ради за підтримки "Партії регіонів" та "Компартії".