Небайдужі зібрали 150 тисяч євро на порятунок 8-річного Діми Бойка зі Сміли

11.12.2018
Обнадійлива новина від батьків 8-річного Діми Бойка з черкаського міста Сміли, який бореться з важкою недугою. Наразі зібрано кошти для того, аби хлопчика прооперували італійські лікарі. Вже є вся необхідна сума — 150 тисяч євро.
 
«Надійшла інформація від людини, яка закрила рахунок у клініці Діми, чому ми дуже раді. Ми вдячні всім добрим людям, які нас підтримували і які нам допомагали»,— повідомили батьки Діми Бойка.
 
«Це найкраща новина. Дякую всім! Лишилось молитися за Діму, аби все пройшло успішно», — говорить «УМ» черкаська журналістка Юлія Фомічова, яка була однією з організаторок збору коштів на порятунок Діми Бойка.
 
Наразі маленький пацієнт зі своєю мамою Віталіною вже в Італії. За її словами, Діму лікують в інституті Джанніна Газліні у місті Генуя. Стан хлопчика стабільно критичний. 
 
«Наразі лікарі проводятьє обстеження. До пересадки кісткового мозку ще довго. Спочатку потрібно стабілізувати стан Діми і підготувати його», — каже мама хлопчика і просить молитися за її сина, який обов’язково переможе хворобу.