У Білозір’ї для захисників Донбасу наліпили 37 відер вареників (фото)

17:58, 02.12.2018
У Білозір’ї для захисників Донбасу наліпили 37 відер вареників (фото)

У Білозір'ї роблять все з розмахом, як вареників - то наліплюють півбуса (фото: Оксана Циганок)

Волонтери повезли українським захисникам в зону Операції об’єднаних сил 37 відер вареників. Їх наліпили у селі Білозір’я, що на Черкащині.
 
Про це повідомила волонтерка Оксана Циганок, яка разом з іншими колегами повезла смаколики українським бійцям на фронт. 
 
"За 5 років війни Білозір'я стало мені рідним. Дякую голові тамтешньої об’єднаної територіальної громади  Володимиру Міцуку та громаді не лише за вареники, але й за сітки, бензопилу, дитячі малюнки", - написала у Фейсбуку Оксана.
 
За її словами, як завжди в Білозір'ї роблять все з розмахом, як вареників - то наліплюють півбуса.
 
 
Як наголошує сільський голова Білозірської Об'єднаної територіальної громади Володимир Міцук, вареники готували працівники виконавчого комітету сільради разом з працівниками закладів освіти, культури, лікарні та центру надання соціальних послуг. 
 
 
Він каже, що в ОТГ допомагають бійцям на фронті традиційно в міру своїх сил і можливостей. Адже ті воїни, які стоїть на передовій та захищають Україну, повинні відчувати й нашу підтримку.
 
 
"Дякуємо Оксані Циганок. Вона справжня патріотка, яка в будь-яку погоду та пору року вирушає з колегами до наших бійців і ми завжди готові допомогати волонтерам", - говорить Володимир Павлович.
 
 
До речі, Білозірську ОТГ називають однією з кращих на Черкащині. Це там для сімейних лікарів облаштували квартири з євроремонтом. Окрім безплатного житла, сільська рада доплачує фахівцям медицини зарплату до 9 тисяч гривень.