Екс-заступника голови Київської ОДА Юрія Денисенка звинувачують у крадіжці телевізора

10:10, 22.11.2018
Екс-заступника голови Київської ОДА Юрія Денисенка звинувачують у крадіжці телевізора

Юрій Денисенко після звільнення виніс із робочого кабінету все, що міг: телевізор, штори, розетки

Колишнього заступника голови Київської обласної державної адміністрації Юрія Денисенка звинувачують у викраденні із робочого кабінету телевізора, купленого за бюджетні гроші.

Про це повідомляє громадська активістка Олена Бурцева.

Вона розповіла, що була в Київській обладміністрації на зустрічі із новим головою Олександром Терещуком, під час якої обговорювалися проблеми міста Вишневе.

"Але вийшла я у шоці з кабінету заступника голови адміністрації (де ми збиралися) Поліщука Олексія Григоровича , бо минулий заступник Юрій Денисенко виніс з кабінету усе (фото точ точ такі , але не оригінал, не зручно було фото робити при посадовцях)", - написала вона.

При цьому Олена Бурцева опублікувала фото пустого кронштейна для телевізора та стіни, з якої стирчать провода, адже були зняті розетки та вимикачі. Вона додала, що фото ілюстративні, взяті із інших джерел, бо було незручно фотографувати.



"Телевізор купувався за кошти адміністрації . Але я маю надію,що цей телевізор та розетки пан Юрій забрав для нашої першої школи. Обіцяв же що добудує", - зіронізувала вона.

У коментарях очевидці додали, що екс-чиновник забрав після звільнення навіть штори.



Нагадаємо, Юрій Денисенко працював заступником у голови Київської ОДА Олександра Горгана. Після того, як Олександр Терещук змінив Олександра Горгана на посту, Юрій Денисенко звільнився.