Посольство України в США вимагає вилучити з Amazon товари з символікою ДНР

11:06, 21.11.2018
Посольство України в США вимагає вилучити з Amazon товари з символікою ДНР

Посол України в США Валерій Чалий (фото: facebook.com / Valeriy Chaly)

Посольство України в США звернулося до засновника всесвітньо відомого інтернет-магазину Amazon.com Джеффа Безоса "із наполегливим закликом" зняти з веб-сайту товари з символікою окупантів ДНР.
 
Про це повідомляє посольство України в США на сторінці у Facebook.
 
"Ми звертаємося у зв'язку з тим, що увагу посольства та українського суспільства привернуло те, що на сайті Amazon.com продаються товари із символікою так званої Донецької Національної Республіки", - йдеться у зверненні.
 
На переконання дипломатів, продаж товарів із символікою терористичної ДНР "не несе жодних "меседжів" до миру та поваги до людського життя, а підтримує пропаганду РФ проти територіальної цілісності України".

 
"Я переконаний, що вилучення зазначених товарів з сайту Amazon.com відновить високу репутацію інтернет-магазину, визнаного споживачами з усього світу, у тому числі мільйонами українців", - підкреслив посол України у США Валерій Чалий.
 
Крім цього, посольство звернулося до керівництва компанії eBay Inc. "щодо вжиття аналогічних заходів" стосовно продукції з символікою так званих ЛНР та ДНР.
 
Нагадаємо, раніше Уляна Супрун запустила флешмоб проти Amazon через продаж товарів з символікою окупантів ДНР.