На Рівненському полігоні від вибуху отримав травми військовий 30-ї бригади

17:46, 20.11.2018

На Рівненському полігоні під час навчань внаслідок отримав травми боєць 30-ї бригади імені князя Костянтина Острозького, що дислокується у м. Новоград-Волинський Житомирської області.

Як повідомив кореспонденту УНІАН керівник прес-служби оперативного командування «Захід» Анатолій Прошин, подія сталася на території полігону під час навчань військових, які підпорядковані оперативному командуванню «Північ».

За словами начальника прес-служби ОК «Північ» Віталія Кирилова, потерпілим унаслідок вибуху є військовослужбовець з 30-ї механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького, частина якої приїхала на навчання на Рівненський полігон.

Наразі у прес-службі ОК «Північ» не вдалося з’ясувати, який саме предмет вибухнув. Чоловіка госпіталізовано. На місці події працюють представники військової служби правопорядку, військової прокуратури та Нацполіції.

Нагадаємо, від вибуху снаряда в мінометі "Молот" на Рівненському полігоні загинуло 3 військових, ще 9 отримали травми. Петро Порошенко заборонив використовувати ці міномети на навчаннях до завершення розслідування причин вибуху.