Гарячі тури в Єгипет

15:26, 20.11.2018
Гарячі тури в Єгипет

Щороку Єгипет користується великою популярністю серед туристів з різних куточків планети. Подорож в цю чудову, теплу країну давно перестала бути розкішшю. Також є можливість отримати бюджетний варіант відпочинку.
 
Багато людей, які бажають провести незабутню відпустку, вибирають саме цю східну країну - це відбувається з багатьох причин, в тому числі через помірний клімат. Так, у країні весь рік яскраво світить сонце, а вода в морі має достатню для купання температуру. Тим більше, що Червоне море вважається найбільш екологічно чистим морем на Землі. А колорит таємниць та пригод країни має прихильників в усьому світі!
 
Гарячі тури в Єгипет - прекрасний варіант відпочинку. За допомогою Farvater.travel існує шанс вибрати його модифікацію відповідно до смаку і бюджету.
 
Єгипет виокремлюється серед багатьох спекотних країн тим, що має:
 
• шикарні, чисті піщані пляжі;
 
• неймовірно красиві коралові рифи;
 
• зелені, доглянуті парки, сади;
 
• насичену екскурсійну програму;
 
• різноманіття курортів з власними приватними пляжами і розвиненою інфраструктурою;
 
• велика кількість готелів різної категорії.
 
Тому, хто хоче вдосталь наплаватися у морі, отримати якісний загар, добре відпочити, необхідно встигнути замовити гарячі тури в Єгипет. Відпустка в цьому місці підійде всім! Сюди можна приїхати компанією друзів, зі своєю другою половинкою, усією сім'єю. Для дітей в Єгипті є маса розваг. У готелях варто скористатися послугами няні, яка доглядатиме за дитиною під час всього перебування в готелі.
 
 
Це місце має багато курортів, куди кожного сезону з'їжджаються туристи, в тому числі і з України. Одним з найпопулярніших є Шарм-ель-Шейх. У його складі знаходиться декілька бухт. Дозволяється урізноманітнити відпочинок всякими видами розваг. Крім того, туристу дозволяється займатися підводними видами плавання. Проте й Хургада є досить непоганим курортом, але більш спокійним. Курорту віддають перевагу сім'ї, які мають маленьких дітей. Хургада відома своїми красивими кораловими рифами. Любителям віндсерфінгу слід відправитися в Дахаб. Цей регіон славиться багатоманітністю водних розваг. Для спокійного, тихого перебування підійде Таба. Через те, що корали ростуть близько до берега, можна щодня насолоджуватися красою підводного світу, загоряючи на лежаку. Гарячі тури в Єгипет бувають до усіх цих курортів.
 
Чим зайнятися у подорожі
 
За допомогою Farvater.travel надається шанс підібрати гарячий тур до Єгипту, враховуючи матеріальні можливості клієнта. Бюджетним варіантом стане путівка в готель категорії 2*. 
 
Якщо турист не бажає економити на майбутній поїздці, пропонується поїхати в один з люксових готелів того чи іншого курорту. Для незабутньої мандрівки, яка принесе масу задоволень без зайвих турбот, рекомендується зупинити вибір на готелях 4* і 5*.
 
По приїзду в готель слід забезпечити себе відповідною програмою відпочинку. Існують такі його різновиди:
 
• Огляд визначних пам'яток. Країна славиться своїми численними пам'ятками, які представляють культурну та історичну цінність. Рекомендується відвідати піраміди Гіза, храм Абу-Сімбел, Долину царів з гробницями фараонів в районі Луксора. Тим, хто захоплюється давньою історією, слід відвідати Єгипетський музей.
 
• Знаходження на пляжі. Це відмінний варіант пасивного, спокійного відпочинку. Більшість готелів володіють власними приватними пляжами, де знаходяться також ресторани, бари. У той же час гість країни має шанс здійснити прогулянку на яхті або катері.
 
• Розваги: шопінг, снорклінг, хобі. Кожен курорт дарує гостям великий вибір розваг. Надається шанс прогулятися по місцевих торгових центрах, відвідати нічні клуби, скуштувати страви місцевої та інтернаціональної кухні. Існує варіант розслабитися в спа-центрах, які працюють при готелях. Є варіант зайнятися фітнесом або навчитися серфінгу.
 
Завдяки Farvater.travel вибрати бажаний гарячий тур можливо із урахуванням суми, яку турист розраховує витратити, та тривалість перебування в подорожі.
 
Переваги та рекомендації
 
Відпочинок в зазначеній країні принесе задоволення кожному. Тут можна зайнятися активними видами спорту або просто полежати на пляжі в променях сонця. Головна перевага для громадян України - існує можливість оформити візу після прильоту в країну. Для туристів передбачена подорож в будь-яку пору року. Тут завжди тепло, тому купатися в морі можна не тільки влітку, але й взимку.
 
Не слід забувати про повагу до звичаїв і норм поведінки в країні. За межами готелю жінкам не варто носити одяг з глибоким декольте, короткі спідниці, показувати оголені плечі, спілкуватися з незнайомцями. Під час екскурсії по визначних місцях району слід відмовитися від збирання "на пам'ять" уламків пам'яток, також не варто підніматися на піраміди.