Андрій Садовий вибачився за звинувачення Катерини Гандзюк в корупції

10:11, 10.11.2018
Андрій Садовий вибачився за звинувачення Катерини Гандзюк в корупції

Андрій Садовий підтвердив, що називав Катерину Гандзюк "стєрвою". (фото: Андрій Садовий / Facebook)

Андрій Садовий вибачився за те, що звинувачував Катерину Гандзюк в корупції та назвав таку свою еракцію неадекватною.

При цьому він підтвердив автекнтичність аудіозапису, який 9 листопада опублікувало видання «Інформатор».

Міський голова Львова Андрій Садовий стверджував, що Катерина Гандзюк «є лідером корупції в міській раді» і дотична до розвалу місцевого осередку «Самопомочі».

«Я був у Херсоні, говорив із громадськістю, з підприємцями. Вони просто в шоці! Вони в шоці, як з неї зараз ліплять героя — з людини, яка має бути в ув’язненні», — каже Андрій Садовий на записі.

Після цього розгорівся скандал, який Андрій Садовий намагається перевести у політичне русло, звинувачуючи в організації скандалу генерального прокурора Юрія Луценка.

«Доказів, які би підтверджували факти корупції, про які мені говорили в Херсоні, я так і не отримав. Вітаю пана Луценка із «вдалою спецоперацією». Вам вдалось тимчасово відвести увагу від замовників вбивства», — підсумував Андрій Садовий.

Він також приніс вибачення «тим, кого це зараз стосується» і підкреслив, що не був знайомий з Гандзюк особисто.

Нагадаємо, Катерина Гандзюк померла після того, як на неї вилили близько літра кислоти. Понад три місяці її намагалися врятувати від наслідків опіків, але організм не справився із навантаженнями.

Запитання «Хто замовив Катю Гандзюк?» стало ключовим на акціях протесту, адже активісти вважають, що напад був замовлений. Вони нібито вже знають ім’я замовника, але хочуть, щоб його знайшли і покарали правоохоронці.