Харківський торт: шестикласницю Діану підтримав її кумир Dzidzio (фото)

10:33, 31.10.2018
Харківський торт: шестикласницю Діану підтримав її кумир Dzidzio (фото)

Михайло Хома: Сваритися не можна, будьте добрішими, будь ласка! (фото: Тетяна Доцяк)

6-класниця, яку принизили в 151-й школі Харкова через шматок торта, зустрілася зі своїм кумиром у рідному місті.
 
Так, 30 жовтня підтримати Діану приїхав музикант Михайло Хома, лідер гурту DZIDZIO, повідомила Тетяна Доцяк у Facebook.
 
За словами Тетяни, Діана - фанатка DZIDZIO, і вона взяла на зустріч блокнот з улюбленими піснями, але так розгубилася, що забула відразу попросити автограф. А музикант запросив дівчинку в кіно.
 
"Будеш біля мене сидіти (в кіно). Відсьогодні Діанка моя колежанка. Пропоную не сваритися, а дружити, і якщо ви будете чемними, я обіцяю заїхати до вас у клас з подарунками і дещо розкажу. Сваритися не можна, будьте добрішими, будь ласка", - передає слова Михайла Хоми харків'янка.
 
фото: Тетяна Доцяк
 
Як відомо, зараз музикант їздить по Україні з прем'єрою фільму "DZIDZIO Перший раз", знятим за його участі.
 
Кадр 1+1
 
Нагадаємо, у Харкові розгорівся гучний скандал, після того як дівчинку, батьки якої відмовляються здавати гроші у фонд класу, залишили без торту на святкуванні початку канікул.
 
Голова батьківського комітету 151-ї школи Харкова вибачився перед батьками 6-класниці Діани, однак одночасно звинуватив їх у тому, що вони протиставляють себе колективу.
 
Як з'ясувалося пізніше, ініціатором цькування стала мама, яка викладає інформатику в цій же школі. Її звільнили. Класний керівник класу був відсторонений, а директор школи отримала догану.