В Одесі побили та пограбували вчителя-зірку YouTube

09:33, 27.10.2018
В Одесі побили та пограбували вчителя-зірку YouTube

Вчмитель Рішельєвського ліцею Павло Віктор отримав травму ід час пограбування (фото: Дискурс)

В Одесі побили та пограбували заслуженого вчителя фізики Павла Віктора, який прославився завдяки свої урокам на YouTube.

"Троє зловмисників під залізничним мостом на вулиці Люстдорфська дорога штовхнули 64-річного чоловіка та відібрали велосипед", - повідомляє поліція Одещини про пограбування 25 жовтня.

Зазначається, що чоловік отримав травми внаслідок падіння з велосипеда.

За інформацією заступника голови Одеської облдержадміністрації Сергія Колебошина, Павло Віктор отримав перелом шийки стегна.

"Він перебуває в Єврейській лікарні, в травматології. Стан – нормальний… Павла Андрійовича готують до операції (на понеділок). Прогнози - нормальні. У будь-якому випадку, травма, на жаль, непересічна, період відновлення займе не один місяць", - розповів Сергія Колебошин.



Поліція розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Розслідування нападу знаходиться на контролі у начальника ГУНП в Одеській області Дмитра Головіна.

Учитель фізики у Рішельєвському ліцеї Одеси Павло Віктор має почесне звання Заслужений вчитель України.

Він у 2014 році почав викладати зипис своїх уроків на YouTube. Як розповідав сам вчитель - бо через два карантини діти близько місяця не навчалися, а "фізика пропусків не пробачає". Зараз його канал має понад 147 тисяч підписників.



Серія відеоуроків Павла Віктора також зібрана на YouTube-каналі РЛ Физика.

Нагадаємо, найкримінальнішим містом України назвали Черкаси.