В окупованому Армянську поновився викиди отрути: лікарі радять виїжджати із міста

10:17, 11.10.2018
В окупованому Армянську поновився викиди отрути: лікарі радять виїжджати із міста

В Армянську від отруєння «хімією» страждають місцеві мешканці (фото: Крим.Реалії)

В окупованому Армянську продовжується викид отруйних речовин, від яких відчувають нездужання місцеві. Коли одна із мешканок звернулася до лікарів, їй порадили виїхати із міста.

Як повідомляє "Громадське", до них зателефонувала мешканка Армянська та розповіла, що 10 жовтня знову в місті відчувався неприємний запах, як після серпневої аварії.

Її разом з дітьми доставили до міської лікарні зі скаргами на подразнення хімічними речовинами. Катерина Пивовар стверджує, що відчуває «печіння в очах» та отримала «опіки слизової оболонки носу».

За її словами, лікарі діагностують саме ураження хімічними речовинами.

«Лікар написала, що алергічна реакція на токсичні речовини. Прописала Супрастин, виводити токсини, пити полісорб», — розповіла жінка.

Катерина Пивовар додала, що лікарі радять їхати з міста.

Жителі Армянська кажуть, що це не перший рецидив після зняття надзвичайного стану.

Про ознаки викидів повідомляють і користувачі соцмереж

«Сьогодні зранку знов коричневі рідкі опади на балконних поверхнях і кислий запах», — пише користувач «ВКонтакте» Сергій Самарін.

Водночас 24 телеканал в ефірі повідомляє, що окупаційна влада планує провести в місті дитячий фестиваль, для участі в якому звезуть дітей із інших населених пунктів Криму.

Нагадаємо, після аварії на "Кримському титані" із Армянська евакуйовували дітей, але згодом окупаційна влада відмінила режим надзвичайної ситуації, і дітей привезли до міста.