Автор статті про дачу пропагандиста Кисельова звільнений з роботи в окупованому Сімферополі

11:00, 08.10.2018
Автор статті про дачу пропагандиста Кисельова звільнений з роботи в окупованому Сімферополі

Дмитро Кисельов (фото: radiosvoboda.org)

Автор матеріалу про віллу телеведучого Дмитра Кисельова в Коктебелі, архітектор з Криму Володимир Мазурін був звільнений з будівельної компанії "Столиця". 
 
Про це повідомляє "Нова газета" з посиланням на самого Мазуріна.
 
За його словами, 4 жовтня йому сказали приїхати в офіс компанії в Сімферополь, де оголосили, що він звільнений.
 
"Приїхав - мені тут же кажуть: ви нам більше не потрібні. І простягають угоду про розірвання договору. За угодою сторін", - розповів Мазурін.
 
Мазурін раніше розповів, що у Феодосії вилучили тираж газети "Город24" з його статтею про будинок Кисельова в Коктебелі. 
 
Він також стверджував, що будував цю віллу для телеведучого. За його словами, головного редактора видання Олену Войтову звільнили після публікації. 
 
Мазурін також розповів, що Кисельов особисто зажадав звільнити всіх, хто мав відношення до виходу статті.
 
Пізніше власник видання "Город24" заявив радіостанції "Говорить Москва", що інформація про вилучення тиражу і звільнення Войтовій не відповідає дійсності.
 
"Ми не звільняли редакторів. Вилучення тиражу не було. Там було рокірування через те, що була помилка в рекламі. Люди, які розповсюджували цю інформацію, просто перевернули все з ніг на голову. На сайті "Город 24" стаття ця не розміщувалася взагалі", - сказав він.
 
У свою чергу Дмитро Кисельов подав заяву в поліцію на Мазуріна. За його словами, Мазурін - "просто шахрай" і "вимагає гроші".
 
Як відомо, Дмитро Кисельов очолює російську пропагандистську медіагрупу "Россия сегодня".
 
Як повідомляла "УМ", з газети окупованого Росією Криму прибрали матеріал про дачу пропагандиста Дмитра Кисельова у Коктебелі.