В Одесі розстріляли авто активіста «Автомайдану»: є поранений

09:43, 07.10.2018
В Одесі розстріляли авто активіста «Автомайдану»: є поранений

Стрілянина в Одесі: підозрюють черговий замах на громадського активіста (фото: Національна поліція)

У Київському районі Одеси на світлофорі вчинили напад на автомобіль місцевого активіста "Автомайдану", в результаті чого куля влучила у водія авто.

Про це повідомляє поліція Одещини.

"На світлофорі біля автозаправки до одного з автомобілів під’їхала інша автівка, з якої вийшли невідомі, здійснили декілька пострілів у бік транспортного засобу та з місця події втекли. За попередньою інформацією, одну особу поранено та доставлено до лікарні", - ідеться в повідомленні.

Правоохоронці заявляють, що володіють інформацією про нападників, але їх не затримали.



Одеське видання "Думская" зазаначає, що поранення отримав один із неназваних активістів "Автомайдан Одеса", лідером якої є Євген Резвушкін. Журналістам інформацію про поранення активіста "Автомайдану" підтвердили в організації.

Очевидці розповідають, що близько 23:00 кілька людей вийшли з автомобіля "Фольксваген" білого кольору і вистрілили з помпової зброї в водія автомобіля "Додж".

Пораненого доправили до лікарні.

Згодом стало відомо, що нападників затримали у Білгоро-Дністровському.

Нагадаємо, в Одесі намагалися вбити активіста Олега Михайлика, його в тяжкому стані доправили до лікарні, а черговий замах на громадських активістів в регіонах викликав акцію протесту "Ніч на Банковій".

Як повідомляла "УМ", в Одесі вчинили замах на колишнього керівника "Автомайдану " Віталія Устименка.