Балога збирається «допомагати» на виборах штабу Гриценка, а не очолювати його

13:44, 01.10.2018
Балога збирається «допомагати» на виборах штабу Гриценка, а не очолювати його

Балога однозначно не збирається очолювати штаб Гриценка (фото: LIGA.net)

Народний депутат і колишній очільник Секретаріату президента Віктора Ющенка Віктор Балога каже, що не збирається очолювати виборчий штаб кандидата у президенти Анатолія Гриценка, але "буде допомагати".
 
Про це він заявив в інтерв’ю "Українській правді".
 
"У нас з Анатолієм Степановичем давня історія і давні дружні стосунки з часів Помаранчевої революції. Він не раз до мене звертався по допомогу, і я йому ніколи не відмовляв. І зараз він до мене звернувся і каже: "Допоможи". Я кажу: "Нема питань, допоможу",  - розповів Балога.
 
За його словами, він вітає політичне об’єднання Гриценка очільника "Самопомочі" Андрія Садового і співака Святослава Вакарчука, проте запевнив, що особисто не веде переговори з Вакарчуком та Садовим.
 
Балога заявив, що однозначно не збирається очолювати штаб Гриценка.
 
"Я завжди готовий допомагати, якщо моя робота принесе користь. Але відносно штабу можете не сумніватися, я нічий штаб не збираюся очолювати", - резюмував він.
 
Нардеп сказав, що не ходить на виборчі наради, а якщо і зустрічається з Гриценком, то Гриценко сам приходить.
 
"Коли Гриценко чи команда людей, про яких ми говоримо, сформує позицію, тоді буде створено штаб, це ж буде позиція публічна… Ми сьогодні з вами моделюємо, що може бути проукраїнський проект, де буде сплав з так званих "старих" і молоді", - додав він.
 
Раніше джерела "Української правди" у партії повідомили, що Віктор Балога очолить виборчий штаб кандидата в президенти лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка.
 
Сам Балога тоді офіційно не прокоментував своє призначення. "Нехай ваші джерела говорять… Коли я прийму якесь рішення, я про це оголошу офіційно", - сказав він.
 
У свою чергу міський голова Львова Андрій Садовий заявив про те, що виграє президентські вибори у 2019 році, якщо його підтримає Анатолій Гриценко.