Степану Полтораку зателефонував голосом Порошенка одіозний кремлівський пранкер

15:39, 02.09.2018
Скандальний російський пранкер "Лексус" (Олексій Столяров) підтвердив журналістам, що подзвонив міністрові оборони України Степану Полтораку. 
 
Пранкер уточнив strana.ua, що спілкувався з ним за допомогою аудіоробота, створеного на основі ролика з президентом Порошенком, де той лається в розмові з приводу "5 каналу".
 
Очевидно, пранкер хотів почути інформацію про причетність України до вбивства Захарченка, яку тиражують російські ЗМІ, однак зробити цього йому не вдалося. Міністр оборони відповів, що не розуміє, про що йдеться.
 
Як повідомляла "УМ", у ніч на неділю російські пранкери намагалися спровокувати міністра оборони України Степана Полторака"Сьогодні опівночі російські пранкери зробили спробу спровокувати міністра оборони України висловитися щодо останніх подій у зоні проведення операції Об'єднаних сил. Під час розмови були сфабриковані голоси відомих людей", - йдеться в повідомленні.
 
Як зазначили в міністерстві, метою такої витівки було перекласти відповідальність за останні події у Донецьку на українських військових.