Вадима Тітушка оголосили в розшук за розбійні напади

10:34, 28.08.2018
Вадима Тітушка оголосили в розшук за розбійні напади

Вадим Тітушко у Києві 18 травня 2013 ркоу (фото: Влад Содель)

Вадима Тітушка, прізвище якого стало символом провокацій та бійок на акціях та мітингах, оголосили в розшук за розбійні напади.

Про це повідомив перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін.

"Тітушко, людина, прізвище якої стало вже загальною назвою та символізує провокаторів-запроданців, сьогодні оголошений в розшук за скоєння тяжких злочинів на території Київщини", - написав він у Facebook.

"Вадим Тітушко, 1993 р.н., обґрунтовано підозрюється у здійсненні розбійних нападів у складі організованої групи з метою пограбування", - продовжив він.

В’ячеслав Аброськін зазначив, що Вадима Тітушка "час та сумнівна слава нічому не навчили", а також закликав тих, хто має інформацію про його місце перебування телефонувати "102" до поліції.

Нагадаємо. Вади Тітушко "прославився"  18 травня 2013 року, коли в Києві напав на журналістів Ольгу Сніцарчук та Владислава Соделя. Вони зняли його дії на камеру, згодом це відео стало доказом у суді, згідно вироку якого він отримав 2 роки умовного покарання.

Після розголосу атаки на журналістів прізвище нападника трансформувался у слово "тітушка", яким позначають молодиків спортивної зовнішності, які за гроші погоджуються вчиняти провокації та хуліганські дії. Найчастіше групами їх можна зустріти на мітингах, які супроводжуються штовханиною, та під час конфліктів за участі гроадськості на незаконних забудовах.

Нагадаємо, під час Революції гідності Вадима Тітушка помітили, коли він допомагав охороняти Київ від тітушок.