На трасі Бориспіль-Дніпро DACIA Logan зіткнувся з трьома авто: 3 загиблих

16:01, 13.08.2018
На трасі Бориспіль-Дніпро DACIA Logan зіткнувся з трьома авто: 3 загиблих

Страшна аварія сталася поблизу села Хоцьки Переяслав-Хмельницького району

В неділю 12 серпня на автодорозі Бориспіль - Дніпро сталася ДТП, у якій загинули три людини, ще троє отримали поранення.
 
"Аварія сталася на 71 км автодорозі Бориспіль - Дніпро, поблизу села Хоцьки Переяслав-Хмельницького району, 56-річний водій автомобіля DACIA Logan, рухаючись в напрямку міста Дніпро, при маневрі обгону виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення із автомобілем DAEWOO Lanos", - йдеться в повідомленні. 
 
Повернувшись на свою смугу руху, він допустив зіткнення із автомобілем SsangYong, що рухався у попутному напрямку, відзначають у поліції.  
 
Після цього водій DACIA Logan знову виїхав на протилежну смугу руху, де сталося зіткнення  ще з двома автомобілями DAEWOO Lanos та "ВАЗ 21102". 
 
 
У результаті дорожньо-транспортної пригоди 56-річний водій автомобіля DACIA Logan загинув на місці.  
 
Водій автомобіля "Ланосу", 55-річний чоловік, та 62-річна пасажирка від отриманих тілесних ушкоджень померли на місці аварії. 
 
"Ще троє пасажирів цього автомобіля отримали травми різного ступеню тяжкості та доправлені до районної лікарні", - розповіли в поліції.
 
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України.
 
Раніше, 7 серпня, у Києві сталася ДТП біля станції метро "Сирець": автомобіль "Шкода" наїхав на три припарковані автомобілі, у результаті зіткнення чоловік, який садив свого 3-річного сина у "Хюндай", отримав тілесні ушкодження і помер у "швидкій".