У Києві на Щусєва «Шкода» налетіла на три авто: загинув чоловік, який садив малюка в «Хюндай» (фото)

11:50, 08.08.2018
У Києві на Щусєва «Шкода» налетіла на три авто: загинув чоловік, який садив малюка в «Хюндай» (фото)

ДТП спровокував пішохід-порушник

У Києві біля станції метро "Сирець" автомобіль "Шкода" наїхав на три припарковані автомобілі, у результаті зіткнення чоловік, який садив свого 3-річного сина у "Хюндай", отримав тілесні ушкодження і помер у "швидкій".
 
Життю і здоров’ю хлопчика нічого не загрожує, повідомляє поліція Києва
 
7 серпня близько 20:00 до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Щусєва Шевченківського району столиці сталася аварія.
 
На місце негайно виїхали наряд патрульної поліції, слідчо-оперативна група та лікарі.
 
"За попередньою інформацією: 32-річний водій автомобіля "Шкода", уникаючи наїзду на пішохода, який вибіг на дорогу у невстановленому місці, втратив керування та зіткнувся з трьома припаркованими автомобілями "Хюндай", "Дачія" та "Санг Йонг", - йдеться в повідомленні.
 
У результаті зіткнення "Шкода" збила 30-річного чоловіка, який у цей час садив свого 3-річного сина у "Хюндай", і перевернулася.
 
 
Медпрацівники надавали допомогу чоловіку, однак від отриманих травм він помер у кареті "швидкої".
 
Лікарі оглянули дитину, її життю і здоров’ю нічого не загрожує.
 
Зі слів свідків, водій автомобіля "Шкода" перевищував дозволену швидкість. Однак ДТП спровокував пішохід-порушник - чоловік, якому близько 50-ти років.
 
Слідчі звертаються до громадян, які стали очевидцями події і можуть описати цього чоловіка, та до водіїв, відеореєстратори яких могли зафіксувати правопорушника, із проханням надати покази та допомогти у його розшуку.
 
У присутності понятих правоохоронці провели освідування на стан алкогольного сп’яніння - драгер не виявив вмісту алкоголю у водія "Шкоди".
 
Слідче управління Головного управління Нацполіції у Києві розпочало кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).
 
24 липня біля сусідньої з Сирцем станції метро "Дорогожичі" зіткнулися два автомобілі і збили чотирьох пішоходів. Тоді загинув літній чоловік, ще троє людей були поранені.