У Кам’янському підірвали автівку місцевого депутата і волонтера Віталія Чернявського

10:46, 03.08.2018
У Кам’янському підірвали автівку місцевого депутата і волонтера Віталія Чернявського

Авто Віталія Чернявського після вибуху (фото: Микола Колесник / Facebook)

У місті Кам’янське на Дніпропетровщині вибухнула автівка, якою керував місцевий депутат та волонтер Віталій Чернявський.

Про вибух повідомляє місцева поліція.

"Під час руху вибухнув автомобіль Volkswagen, за кермом якого перебував 49-річний чоловік", - зазначили правоохоронці, не називаючи імені водія.

Підрив авто кваліфікували як замах на вбивство, вчинений способом небезпечним для життя багатьох осіб.

Як повідомляє УНІАН, вибух стався близько 15:15 2 серпня на перетині вулиць Москворецька та Сачко.

Водій сам вибрався з автомобіля, який охопило полум’я. Чоловіка госпіталізовано у тяжкому стані. Його прооперували.

Водночас депутат Криворізької міської ради Микола Колесник повідомив, що від вибуху авто постраждав саме Віталій Чернявський.

"Він депутат міськради, але це не головне, головне те що він патріот та чесна людина. Волонтер з першого дня війни, справжній волонтер", - пише колега про очільника фракції партії "ВО "Батьківщина" у міськраді Кам’янського.



Як повідомляла "УМ", 2 серпня у Сумах застрелили Анатолія Жука, екс-депутата та колишного очільника земельного відомства міськради.

До цього, 1 серпня, в Одесі атакували активістів "Народного руху України": в їх автівку врізалася вантажівка, водію якого допомогли втекти спільники.

31 липня в Бердянську застрелили ветерана АТО Віталія Олешка. Поліція арештувала 5 осіб, підозрюють, що вбивство було замовним.

Цього ж дня у Херсоні очільницю місцевого виконкому Катерину Гандзюк облили сірчаною кислотою. Жінка отримала 30% опіків тіла, її у тяжкому стані перевели у спеціалізовану лікарню в Києві.