У Черкасах поліція з погонею затримала молодиків, які пограбували авто (відео)

10:47, 30.07.2018
У Черкасах поліція з погонею затримала молодиків, які пограбували авто (відео)

У Черкасах патрульним довелося діставати зброю, аби зупинити автомобіль грабіжників, які серед білого дня з чужого автомобіля витягли сумку з 35 тисячами гривень та документами.
 
"Близько 17 години нам подзвонив чоловік і повідомив, що він переслідує водія Tайоти, який тільки що витягнув гроші та документи з його автомобіля", - повідомила "Україні молодій" Зоя Вовк, прес-секретар  патрульної поліціі Черкаської області.
 
За її словами, це авто патрульні загальмували на перехресті вулиці Смілянської та бульвару Шевченка. 
 
Але після зупинки водій натиснув на газ і полетів з великою швидкістю далі, не зупиняючись на світлофорах. Не загальмував він і після того, як на перехресті з вулицею Дашкевича врізався у припарковане авто. 
 
Водночас він не забував включати повороти.  
 
"Наздогнали злодіїв на вулиці Кавказькій. Патрульним довелося діставати зброю, аби вони вийшли з авто. При цьому крадії просили у патрульних дозволу подзвонити кумові. Обох молодих чоловіків, які є жителями Черкас, затримали, одягли на них кайданки і передали слідчим відділу поліції", - розповідає речниця черкаських патрульних.
 

До слова, у Черкасах днями патрульні виїжджали на виклик у будинок по вулиці Надпільній, у якому невідома жінка "знімала показники лічильника". 
 
Після її візиту літня господиня побачила, що зникли її заощадження - 63 тисячі гривень та 1 тисяча 115 доларів.
 
Раніше в Черкасах небайдужий чоловік спіймав грабіжника, який зірвав у жінки золотий ланцюжок.