На Черкащині волонтери рятують собаку, якій нелюди прострелили лапи

19:30, 19.07.2018
На Черкащині волонтери рятують собаку, якій нелюди прострелили лапи

Це четверо чотирилапих цуценят Джерсі чекають майбутніх господарів. Фото Юлії Данільченко

На Черкащині волонтери і активісти Смілянської зоозахисної громадської організації "4 лапи" рятують від смерті собаку породи алабай. Її знайшли на трасі "Сунки-Сміла" з простреляними лапами. Поруч було восьмеро цуценят.
 
Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила Юлія Данільченко із Смілянської громадської організація "4 лапи".
 
За її словами, у бідолашної собаки були дві лапи простреляні дробом, на одній кістка перебита, на другій - кістка в пил. Собаку прооперували міцеві ветеринари і тварині наразі набагато краще. Ветеринари кажуть, вона кульгатиме, адже одна лапа у неї буде коротша на кілька сантиметрів.   
 
Поранена собака дуже спокійна. Як би боляче їй не було - виляє хвостиком. Спокійно переносить всі процедури, хоча вони досить болючі. А цуценята - "такі чудові, вже їдять самі, але й смокчуть мамине молоко", розповідає зоозахисниця.
 
Волонтери дякують всім, хто допоміг у цій жахливій історії. Загалом на порятунок алабая люди зібрали майже 9 тисяч гривень. Тож збір коштів наразі зупинено.
 
"Одна тварина таке зробила із собакою і така кількість людей переживали й допомагали. Нас все таки більше. Дякуємо усім", - написала Юлія Данильченко.
 
 
Алабая з простреленими лапами  рятують добрі люди із черкаського міста Сміли
 
Із останніх новин про Джерсі - так виявляється звати постраждалу від нелюдів собаку - вона встала на три лапи. А ще добрі люди забрали до своїх домівок вже четверо цуценят. Своїх майбутніх господарів чекають ще четверо чотирилапих малюків.