У Смілі на Черкащині встановили борд «5 ознак бидла»

19:19, 17.07.2018
У Смілі на Черкащині встановили борд «5 ознак бидла»

Борд містить 5 антиправил для культурного населення. Фото umoloda.kiev.ua

У черкаському місті Смілі, в районі колишньої сільгосптехніки, встановили незвичайний рекламний щит. Про це повідомляє кореспондент "України Молодої" Людмила Нікітенко.
 
"Рекламний щит на дуже актуальну та болючу тему, причому не лише для Сміли. Як не треба вести себе поміж людей, аби тебе не називали одним ємким словом. Все розписано по пунктах. Чітко і зрозуміло", - розповіла вона. 
 
За її словами, бігборд встановили небайдужі сміляни, яким болить доля рідного міста.
 
Борд під назвою "5 ознак бидла" містить антиправила для культурного населення: "випив пива - розбив пляшку; сміття з авто викинув у вікно; мат на людях; сходив на пікнік - залишив сміття; плюнув в ліфті, на тротуар, на вулиці".
 
 
У соцмережах новий щит вітається жителями міста. "Молодці, небайдужі сміляни! Ще потрібно такі "компліменти" в під'їздах порозклеювати, може наші жителі трішки читатимуть та будуть замислюватися над своїми вчинками і не робитимуть того, що написано", - зазначила користувачка Людмила Царинна.
 
Як повідомляла "УМ", у місті Запоріжжя вивісили провокаційний борд з портретом генерала Павла Судоплатова, що вбив полковника армії УНР Євгена Коновальця.