На Житомирщині чоловік знімав порнографічні фото з 8-місячною донькою

17:27, 13.07.2018
На Житомирщині чоловік знімав порнографічні фото з 8-місячною донькою

Збоченцю світить 10 років тюрми. Фото 24 канал

12 липня працівники кіберполіції затримали мешканця Житомирщини, який знімав та розповсюджував в мережі порнографічні фото з власною 8-місячною донькою.
 
Наразі 28-річному уродженцю оголосили про підозру, повідомляє прокуратура Києва.
 
"Збоченцю оголошено про підозру у розповсюдженні порнографічних зображень, що містять дитячу порнографію (ч. 4 ст. 301 КК України)", - йдеться в повідомленні.
 
Також вирішується питання про додаткову кваліфікацію вчиненого злочину за ч. 2 ст. 156 (розпусні дії, вчинені відносно малолітньої дитини батьком) КК України.
 
"У межах провадження призначено судово-медичну та комп’ютерно-технічну експертизу, у ході яких буде встановлено, чи обмежувався злочинець лише зйомкою фотографій за участю малолітньої доньки та чи не вчиняв інших злочинів відносно дитини", - додали у прокуратурі.
 
Також 13 липня до Деснянського райсуду скерували клопотання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
За вчинене йому загрожує до 10 років позбавлення волі.
 
Нагадаємо, раніше в Кривому Розі поліція затримала 29-річного чоловіка та його 30-річну дружину, які знімали свою 4-річну доньку в порнофільмах.