На острові поблизу Енергодара дерево впало на жінку: її та доньку ледве врятували під час зливи

15:15, 30.06.2018
На острові поблизу Енергодара дерево впало на жінку: її та доньку ледве врятували під час зливи

Порятунок травмованої жінки в Каховці під час негодина Каховському водосховищі (фото: ДСНС України)

 

В акваторії Каховського водосховища на Іванівських островах біля міста Енергодар ледве врятували жінку та її доньку, які відпочивали на природі: після різкого погіршення погоди дерево травмувало жінку.

Про це повідомляє ДСНС Запорізької області.

"Місцева родина вирішила відпочити на природі та відправилась на Іванівський острів, але через деякий час почалась стрімко мінятися погода. Пориви сильного вітру повалили дерево на жінку, яка отримала сильні поранення, і тому самостійно добратись до берега вони не можуть", - описують ситуацію рятувальники.

Жінці дерево затисло руку, вона не могла самостійно рухатися.

Разом із нею була її 15-річна донька.

"За допомогою моторного човна рятувальники дісталися до острову та за допомогою рятувальної мотузки та бензопили вивільнили верхню кінцівку жінки", - повідомляє прес-служба ДСНС.

Жінку та її доньку змогли човном доправити до пляжу «Сонячний», де на них чекали лікарі швидкої.

Нагадаємо, 29-30 червня Україну накрила негода: на Прикарпатті підтопило понад 200 будинків, були пошкоджені дороги та мости, а на Дніпропетровщині буревій вивертав дерева із корінням. Зливи з грозами були на Черкащині, Київщині, Львівщині, Кіровоградщині та в інших областях. Знеструмлено було 384 населені пункти. На Закарпатті очікують на паводки та сходження селів.