У Ясинуватій куля влучила в жінку на її власному подвір'ї

13:49, 26.06.2018
У Ясинуватій куля влучила в жінку на її власному подвір'ї

Куля влучила в жінку, коли вона була біля свого будинку з дітьми. Фото 24 Канал

Дві жінки в Ясинуватій і Докучаєвську отримали поранення в результаті обстрілу і були госпіталізовані. Про це повідомляє спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ в своєму звіті за 25 червня.
 
Так, в Ясинуватій жінка розповіла, що куля потрапила їй в верхню частину спини, коли вона була біля свого будинку з дітьми.
 
"У залізничній лікарні в Ясинуватій (непідконтрольний уряду, 16 км на північний схід від Донецька) медпрацівники повідомили СММ, що 12 червня в лікарню поступила жінка (33 років) з гематомою та подряпинами на спині і грудній клітці від кулі, яка, ймовірно, зрикошетила від якоїсь поверхні і потрапила в жінку ", - йдеться в звіті.
 
У свою чергу мешканка непідконтрольного Докучаєвська повідомила, що її поранило по дорозі на автобусну зупинку на вулиці Центральній.
 
"Почався обстріл, що змусило її сховатися під стіною ближніх будівель. За словами жінки, вона відчула, як щось потрапило в неї, і зрозуміла, що на потилиці у неї тече кров. Незабаром після цього жінці надали першу допомогу в магазині і відвезли в Докучаєвську міську лікарню ", - відзначили спостерігачі.
 
Медпрацівники в лікарні розповіли СММ, що жінку доставили в лікарню з осколковим пораненням голови і що її виписали в той же день.