У Києві коктейлями Молотова підпалили Ощадбанк

11:27, 22.06.2018
У Києві коктейлями Молотова підпалили Ощадбанк

У приміщенні пошкоджені вікна і виникла пожежа. Фото прес-служби Національної поліції Києва

У 4-й ранку 22 червня у відділенні "Ощадбанку" в Солом'янському районі столиці винкла пожежа - двоє чоловіків кинули туди "коктейлі Молотова". 
 
У приміщенні на той момент не було ні співробітників, ані відвідувачів, тому ніхто не постраждав, повідомили в прес-службі поліції Києва.
 
"Тут знаходиться одноповерхова будівля, в якій розміщено банківське відділення. У приміщенні пошкоджені вікна і виникла пожежа. В результаті ніхто не постраждав. За попередньою інформацією, пожежа почалася через те, що зловмисники кинули пляшки із запальною сумішшю", - розповіли в поліції.
 
Свідок розповів, що до будівлі підійшли двоє чоловіків у темному одязі і розбили вікно. Свідок пішов за телефоном, а коли повернувся, то зловмисники вже зникли.
 
Працівники запевняють, що серйозних конфліктів з клієнтами у них не було. Правоохоронцям належить опитати свідків і переглянути записи на камерах спостереження.
 
Нагадаємо, раніше на трасі Київ-Житомир стався вибух на автозаправці БРСМ-Нафта через водія, який забув витягнути "пістолет" із баку після заправки.