Трамп заявив про ліквідацію ядерної загрози із Північної Кореї

16:10, 13.06.2018
Трамп заявив про ліквідацію ядерної загрози із Північної Кореї

Дональд Трамп написав переможний пост у Твіттер після зустрічі із Кім Чен Ином

Президент США Дональд Трамп повідомив про ліквідацію ядерної загрози для світу із боку Північної Кореї.

Про це Дональд Трамп написав у Twitter.

"Щойно приземлився — довга поїздка, але тепер всі можуть почувати себе значно безпечніше, ніж у той день, коли я вступив на посаду. Північна Корея більше не становить ядерної загрози. Зустріч з Кім Чен Ином була цікавим і дуже позитивним досвідом. Північна Корея має великий потенціал для майбутнього!", - написав він.

Переможні заяви Дональд Трамп проілюстрував у порівнянні із політикою Барака Обами.

За його словами до його приходу до влади люди припускали, що США може розгорнути війну з Північною Кореєю, але тепер нібито все інакше.

"Президент Обама казав, що Північна Корея є нашою найбільшою і небезпечною проблемою. Тепер ні - сьогодні спіть спокійно", - додав Дональд Трамп.

Нагадаємо Дональд Трамп зустрівся із очільником Північної Кореї Кім Чен Ином у Сінгапурі. Сторони домовилися про співпрацю та подальші візити, однак офіційних зобов’язань по ліквідації ядерної зброї ПІвнічна Корея на себе не взяла, а лише підтвердила курс на денуклеаризацію, а США не розглядають можливості зняття санкцій із КНДР.

Як повідомляла "УМ", лише декілька місяців тому Кім Чен Ин особисто спостерігав за запуском балістичної ракети, яка потенційно може нести ядерний боєзаряд. ПІсля ракених випробувань у листопаді 2017 року Дональд Трамп пригрозив КНДР повним знищенням.

Налагоджувати відносини зі світом у КНДР розпочали під час Олімпіали у Південні Кореї, куди відправилася делегація із Північної Кореї.