На Донбасі 6 поранених за добу: окупанти намагалися відбити Кримське

09:29, 09.06.2018
На Донбасі 6 поранених за добу: окупанти намагалися відбити Кримське

Протягом минулої доби у зоні бойових дій на Донбасі постраждали шестеро українських військових, бойовики 38 раз порушували режим припинення вогню.


Про це сьогодні вранці, 9 червня, повідомляє прес-центр ООС.


Найбільш напружена обстановка була на Луганщині, де активні бойові дії тривали в районах населених пунктів Кримське і Новотошківське.


"Поряд зі стрілецькою зброєю і гранатометами, окупанти під прикриттям 120 мм і 82 мм мінометів намагалися витіснити наші підрозділи зі своїх вогневих позицій і поліпшити своє тактичне положення. Підрозділи Об'єднаних сил надійно утримували рубежі, всі спроби противника просунутися в глибину нашої оборони залишалися нереалізованими. В ході боїв за населений пункт Кримське 3 наших захисників отримали поранення", - йдеться в повідомленні.


На Маріупольському напрямку в районах населених пунктів Водяне і Широкино активні бойові дії вчора ввечері почалися близько 18:00.


"Протягом майже двох годин противник вів вогонь з мінометів 120 калібру. В ході обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Захисники Маріуполя дали гідну відсіч ворогу і змусили його зупинити провокаційні обстріли", - йдеться в зведенні.


Снайперський вогонь проросійські бойовики вели в районі населеного пункту Красногорівка.


"Контрснайперськими заходами загроза була ліквідована», - підкреслили в штабі ООС.