Санкціонована київськими чиновниками вулична вечірка зірвала концерт у філармонії (відео)

17:08, 03.06.2018
Санкціонована київськими чиновниками вулична вечірка зірвала концерт у філармонії (відео)

Рейв-вечірка під стінами філармонії (скріншот відео)

Виступ Чернігівського симфонічного оркестру у філармонії міста Києва був фактично зірваний через гучну вуличну вечірку на Європейській площі, санкціоновану чиновниками із КМДА та Шевченківського району.

Про це повідомляє прес-служба Національної філармонії України.

"Дякуємо" непрофесійним клеркам з КМДА та керівництву Шевченківської РДА за влаштовану рейв-вечірку під стінами філармонії під час проведення концерту симфонічної музики 02.06.2018", - обурюються працівники філармонії.

Гучна сучасна музика не дозволила поціновувачам класики насолодитися виконанням творів Моцарта, Верді та Шопена.

Працівники музичної установи вибачилися перед глядачами за фактично зірваний концерт.

"В таких умовах Ви не змогли органічно сприймати виконання творів Моцарта, Верді, Шопена у стінах державної установи культури, тому що не виявилося іншої логічної локації у багатоміліонному місті і чиновники КМДА та Шевченківської районної адміністрації навіть не замислилися про "можливу" недоречність вибору саме цього майданчика (Європейська площа) для організації рейв-вечірки RADIO DAY під час проведення концерту класичної музики", - зазначається у повідомленні.

В установі додають, що музиканти та слухачі концерту класичної музики були вельми вражені дійством під стінами філармонії.

"До речі, симфонічний оркестр приїхав з міста Чернігова. Побачили б Ви їх очі.... А побачили б Ви очі слухачів з інших країн світу... Києву до Відня ще далеко", - додали у прес-службі філармонії.



Нагадаємо, у Черкасах над площею біля філармонії "літає" 150-кілограмова скульптура скрипальки.