Голова Хмельницької ОДА Олександр Корнійчук оголосив про відставку

09:30, 17.05.2018
Голова Хмельницької ОДА Олександр Корнійчук оголосив про відставку

Олександр Корнійчук іде з посади (фото: Олександр Корнійчук / Facebook)

 

Голова Хмельницької обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук оголосив про відставку після двох років на посаді керівника області.

Про це Олександр Корнійчук повідомив у Facebook.

Хоча чиновник не назвав причини відствавки, він наголосив, що йде лише з посади, але не йде з політики.

"Я йду з посади, але не йду з політичного життя і ми з вами разом зробимо ще багато для поступального розвитку нашої держави. Наступнику бажаю, передусім, працювати на благо Хмельниччини…", - написав він.

При цьому голова області зазначив, що за 2 роки його роботи область стала політично стабільною.

Він також підбив підсумки досягнень області за час його роботи: за результатами моніторингу Міністерства регіонального розвитку за 2017 рік Хмельниччина посіла 9 місце в Україні.

"Дякую усім жителям області, депутатському корпусу обласної ради, очільникам районів і міст, об`єднаних громад, бізнес спільноті, громадським діячам, всім працівникам обласної адміністрації за плідну співпрацю", - додав Олександр Корнійчук.

Як повідомляла "УМ", за час роботи Олександра Корнійчука він встиг "відзначитися" лише у одному скандалі після початку електронного декларування: не зважаючи на мільйонні статки, взяв матеріальну допомогу по безробіттю, після чого на декілька днів став героєм соцмереж.