У Чорногорії підозрюють у вбивстві мільйонерки Лашманової її колишнього коханого

15:52, 15.05.2018
У Чорногорії підозрюють у вбивстві мільйонерки Лашманової її колишнього коханого

Арсеній Станович і Анастасія Лашманова раніше зустрічалися.

Поліція Чорногорії видала ордер на арешт Арсенія Становича, підозрюваного у вбивстві громадянки України Анастасії Лашманової.

 

За повідомленням чорногорської газети Vijesti, Станович і Лашманова раніше зустрічались, причиною вбивства могли стати ревнощі.

 

Відомо, що Арсеній Станович - колишній воротар водного поло місцевого клубу Primoracта національної збірної. А його батько очолює прикордонну поліцію аеропорту Тіват.

 

Тіло українки з кількома ножовими пораненнями виявили 11 травня увечері в її квартирі. Тоді ж МЗС України відзвітувало, що проводить всі необхідні процесуальні заходи.

 

Як повідомляла «УМ», Анастасія Лашманова в Чорногорії керувала компаніями MimozaGroupта SeaTrade, які займаються створенням бізнесу та операціями з нерухомістю, в основному - готелями та ресторанами.

 

Місцеві ЗМІ оцінюють вартість її майна в 105 мільйонів євро. Її компанії володіють трьома ресторанами в розкішному комплексі Порто у місті Тіват на узбережжі Чорногорії.

 

Лашманова також брала участь у суперечливих проектах реконструкції узбережжя та будівництва ресторанів у Каменярі. Ще українка володіла салоном краси FemmeFatale, який був частиною розкішного готелю TreCanneу туристичному місті Будва.

 

Сербська щоденна газета Kurirповідомляє, що до групи компаній MimozaGroupмає відношення російський бізнесмен Валерій Задорін. Згідно з повідомленнями, пан Задорін є власником великої російської компанії "Арома".

 

Також Задорін збудував віллу в Тіваті та має в Чорногорії свою яхту під назвою "Арома".