У Білорусі потрапила в аварію дитяча футбольна команда з України: є жертви

15:03, 13.05.2018
У Білорусі потрапила в аварію дитяча футбольна команда з України: є жертви

Мікроавтобус з дітьми з України зіткнувся з навантажувачем у Білорусі

У Кам’янецькому районі в Білорусі автобус із дитячою футбольною командою потрапив в аварію, під час якої загинула дитина, ще шість отримали травми.

Про це повідомляє МОЗ Білорусі.

Аварія сталася 13 травня близько 7:00 години на 54 км автодороги Р-98 "Кам'янець-Шерешево-Свислочь", поблизу села Мартинюки.

За даними БЕЛТА, мікроавтобус з дітьми з України зіткнувся з навантажувачем. За попередньою інформацією, водій за кермом автомобіля "Рено Мастер" скоїв попутне зіткнення з навантажувачем під керуванням місцевого жителя. В результаті ДТП загинула дитина-пасажир 2005 року народження, громадянин України, який перебував на передньому пасажирському сидінні.

"За попередніми даними, в аварії постраждали діти з української команди з футболу. Одна дитина загинула, ще шестеро хлопців із важкими травмами були доставлені до Кам'янецької центральної районної лікарні", - йдеться в повідомленні Міністерства охорони здоров’я Білорусі.

У всіх постраждалих діагностовано черепно-мозкові травми різного ступеня тяжкості, а також переломи і вивихи. Одна дитина перебуває у важкому стані і підключена до апарату штучної вентиляції легенів.